Terms Of Services

Fotografski zahtjevi PagFoto zajednice

Sve vaše fotografije moraju zadovoljiti fotografske preduvjete tipa (portreta, pejzaža, panorame, makro-fotografije, i slično.) Tj. Da vaše podignute fotografije trebaju biti ono najbolje od vas jer prikazuju vaše najbolje uratke. Stoga vas unaprijed obavještavamo da ne dopuštamo podizanje fotografija koje svojim izgledom i dojmom podsjećaju na dijelove privatnog fotografskog albuma sa obiteljskim slikama. Cijenimo i nagrađujemo umjetnost, spontanost,  profesionalnost, kvalitetu i težnju ka napretku.  A za one ostale predlažemo da koriste usluge nekog drugog web servisa koji dopušta podizanje vašeg materijala. Sve fotografije koje na prvi pogled ne zadovoljavaju preduvjet bit će predložene tročlanoj komisiji PagFoto zajednice koja će naknadno odlučiti o sudbini vaše fotografije (brisanje ili dopuštanje).

Nekoliko stvari za razmisliti, prije nego ocijenite fotografiju

Ako nekome želite dati lošu ocjenu  iz razloga što je i on vama dao lošu ocjenu ili komentar, najbolje je da obrišete komentar i ocjenu te se malo ohladite Wink. Ocjena ne bi trebala biti subjektivni dojam. Uz ocjenu napišite i komentar koji je koristan i daje neki savjet kako poboljšati fotografiju. Komentar i ocjena koji nisu vrlo laskajući mogu biti vrlo konstruktivni i korisni, ali pazite dobro da komentar sročite na što ljubazniji i nježniji način. Zapitajte se kako bi bilo da netko na isti način prokomentira vašu fotografiju. Ocijeni fotografiju a ne fotografa ili neki drugi komentar.

Ako fotografija već ima puno ocjena, onda razmisli dali tvoja ocjena i komentar donose nešto novo i vrijedno. Umjesto da ponavljaš nešto već rečeno, produži dalje. Najslabija ocjena je primjerena za fotografije koje su istinski loše, neprimjerene PagFoto zajednici, kategoriji ili trenutku.

Nepoštivanje i kršenje gore navedenih pravila

Svako nepoštivanje i kršenje pravila na PagFoto zajednici ili promoviranjem nelegalnih i provokativnih materijala koji bi na bilo koji način mogli djelovati uvredljivo ili štetiti ugledu PagFoto zajednice, bit će primjereno sankcionirani. Na način da će se po uočavanju nedozvoljenih radnji izdati upozorenje od strane administratora, u slučaju nemarenja na upozorenje unutar 24 sata od slanja upozorenja, bez ikakvih  najava korisnik će se isključiti iz zajednice a sav materijal u vlasništvu isključenog korisničkog računa bit će izbrisan. Teže povrede ugleda, časti, morala i temeljnih ljudskih prava proslijedit ćemo nadležnim institucijama Republike Hrvatske.

Promjena pravila

PagFoto ima pravo bez prethodne najave napraviti izmjene dijela ovih pravila. Nova pravila stupaju na snagu javnim objavljivanjem.

I na kraju bi željeli napomenuti kako naš servis kao i kompletna PagFoto zajednica želi se razvijati i otvarati nove vidike prijateljstva, kvalitete i napretka. Neka vam ova pravila ne zvuče prijeteće ili na vas djeluju odbojno od PagFoto sustava. Željeli bi samo uvesti nekakav kućni red unutar našeg sustava kako bi korištenje našeg servisa i usluga bilo ugodno i dostupno za sve naše korisnike.

Tvoja PagFoto zajednica

Share This

Featured Image

More From PagFoto.info

Ka da gori nebo Bor Zrće, poravnavanje osmeraca Život u dvoru IMG_0360 ...mirno jutro... _MG_0078 Pejzaž (3) U Paškim vratima U zoru... Umjetnost vrimena Spomenici (4)